Slut på lovet

Avslutade lovet på ett väldigt bra sätt, en tur till stranden på Ida. För att komma dit behöver man korsa en väldigt stor och trafikerad väg men det skötte hon galant och stod snällt och väntade tills det blev tomt, trots att stillastående inte annars är hennes grej. ;)
Nere på stranden red jag sen ca. 4-5 sträckor i galopp, varje på några hundra meter. Det var supertungt där nere så hon var helt genomblöt efter det så då red vi hem igen. Ska rida henne igen imorgon efter skolan, bara skritta ut en runda så hon får röra igenom kroppen trots ev. träningsvärk som hon lär ha efter dessa 3 galoppdagar vi haft. ;)
 
Nu ikväll har jag verkligen jobbat. Städade rummet i 2h, sorterade saker och la i rätt lådor, dammsugade, torkade av alla bord, byråar och spegeln, bytade gardiner och renbäddade. Allt har behövts göras ett tag men har inte riktigt haft motiviation tills idag. Fick en riktig kick bara, haha.
Har sen haft lite hemmaspa med mig själv, inpackning i håret, skrubbat kroppen, body lotion osv. Allt för att känna mig fräsch igen nu när skolan börjar imorgon. Man är ju inte jättefräsch när man ägnat slutet av lovet till hästarna. ;) Ska alldeles strax gå och lägga mig också. Har varit uppe sent och vaknat "sent" nu under lovet och då är det ju bra att lägga mig lite tidigare idag så jag förhoppningsvis somnar i lagom tid!