Busy Monday

Alltså denna dagen är jag helt uppbokad - framför TVn, haha! Hade i alla fall först en rolig skoldag. Faktiskt skönt att vara tillbaka trots att jag inte var borta alls länge... Åkte sen ut till stallet. Eftersom jag fortfarande inte är 100% frisk och jag vill bli frisk så red jag inte. Gick istället en promenad på 20min med Magoo och Sanna & Elvira följde med som sällskap. Jättemysigt men Magoo var så pigg av någon anledning. Jag gick lixom vid bakbenen på han och han bara gick på. Tur han är snäll!
Kom hem sen och åt då kvällsmat som för övrigt var väldigt gott. Nu precis har jag gjort dag 7 på "30 Day Squat Challenge", dvs. 80 st squats. Tänkte bara skriva detta inlägget och sen ska jag duscha för sen är det TV-kväll. 
Ska först se Idol, sen en Victoria's Secret Show och sist Paradise Hotel som börjar idag. Är såååå taggad!! Det programmet är så himla kul!
 
Bjuder på lite bilder från promenaden. De bilderna "uppifrån" trodde jag alltså att jag fick med Elvira hela tiden - men fick med henne en gång när Magoo hade öronen bak och på resterande bilder kom bara Magoo med - med öronen fram. Såå typiskt. :-(