Snabb årsresumé 2015 - Juli till December

Juli
Saknar sommaren så mycket när jag kollar igenom denna månaden alltså! Ridturer på Magoo, långa dagar med kompisar på stranden i 30 graders värme och såklart en av höjdpunkterna på sommaren - Falsterbo!
Var även Emmies personliga lilla hästskötare när hon tävlade med sina 2 ponnys Valle & Teddy. En dag som var extra speciell var den första gången jag följde med. Hon tävlade i 32 grader och stekande sol, helt sinnesjuk haha! Passade även Lacoste i 10 dagar denna månaden. Sjukt kul och extremt givande för mig att få i mig riktig storhäst-ridning. Han gav mig riktiga aha-upplevelser som jag sen kunde ta vidare på andra hästar. Hälsade även på ute på Petras Ridskola tillsammans med Linnea. Mös med alla små ponnysarna som lärt mig rida och mös extra mycket med min fina Elvis. <3
Som sagt en riktigt riktigt rolig månad! Skulle gissa på att denna var den roligaste på hela året. Jag hann ju med så himla mycket med hästarna och hann även med att vara betydligt mer med kompisar än vad jag kunnat innan. 
 
Augusti
Även denna månaden var jag Emmies hästskötare när hon tävlade. Superkul och jag fick ju lite tävlingsrutin vid sidan av och såg hur det gick till på tävlingar. En jättebra möjlighet! Var även och kollade på ponny-EM i Malmö med Jennifer. Sjukt spännande, intressant och jättekul. Riktigt inspirerande att se D-ponnyerna sväva över 1,35m höga hinder. Kommer ihåg att det var så himla varmt denna månaden också. Vi hade faktiskt en väldigt bra sommar här nere i Skåne! ;) Malle hade ju även varit skadad i ca. 1,5-2 månader så vi var uppe hos en veterinär och kollade det. Böjprov och lite annat. Även det var superintressant och jag lärde mig en hel del. Fick även rida Lacoste 3 dagar till denna månaden precis vid skolstarten där jag började nian. Möblerade även om i mitt rum och såklart red jag även Magoo 3 dagar i veckan, precis som vanligt!
 
September
Månaden då jag bröt min tå, haha! Fick ta det lite lugnt med ridningen pga det och jag blev väl rätt lat. Bloggen levererade inte alls lika många inlägg som månaderna innan och det märktes att jag var trött utav att skolan hade börjat igen! Red Magoo lite grann trots den brutna tån och mer än det hände faktiskt inte denna månaden. Red även en runda på Rocky tillsammans med min kompis My på Magoo. Som sagt, inte en så händelserik månad. 
 
Oktober
Oktober inleddes minst sagt på ett bra sätt. Efter skolan var jag på möte och det bestämdes att jag skulle rida in Melvin och Malte. Är så glad över mig själv att jag tackade ja till detta för trots blod, svett och tårar så har det varit otroligt kul att få vara med på en sån resa det blir när man utbildar en häst helt från start! Denna månaden kom vi även igång ordentligt med Malle. Malle tävlade även på Jägersro och slutade tvåa, inte ens en meter bakom vinnaren. Det blev mycket ridning denna månaden med både Malle, Malte, Melvin och Magoo. Det var alltså här planerna om att börja sluta rida Magoo kom... Som avslut på månaden red jag en härlig dödsrunda på Malle till havet tillsammans med tre andra från stallet. Det slutade ju i kaos för Malle flippade. Mycket härligt avslut på oktober. ;)
 
November
En riktig utvecklingsmånad för Malte och Melvin. Vi ökade på träningen mer och mer - började hoppa och båda två kunde ridas i skogen. Malle tävlade i Göteborg och jag hängde med vilket var skitkul. Åbytravet var så jäkla fint, stallarna där var en dröm! Red Magoo också denna månaden och lyckades till och med åka av han. En månad innan jag slutar rida han och han skickar av mig framför ett hinder, haha. Tyvär fortsatte "olyckorna" och jag gick omkull med Malte i skogen och blev sparkad i bakhuvudet. Som tur skadade jag mig inte men det gjorde mig lite rädd för att rida ut själv, speciellt på Malte trots att det inte var hans fel alls. Dagen efter så red jag både Malte, Melvin och Ida i ett ridhus för första gången. Är man hästtjej så är man helt enkelt! Då stoppar inga "skador" en.
 
December
Sista månaden inleddes med ett lopp på Jägersro för Malle där han slutade delad tvåa. Red även min sista runda på Magoo till havet. Några dagar senare skrevs de nya ägarna på till en alldeles fantastisk ponny. Magoo 6/4-14 - 4/12-15. <3 Några dagar senare efter dagars ridning på Malte och Melvin hände nästa olycka. Jag kraschade med moppen pga. att folk tydligen inte vet att man ska använda reflexer på sig själv och sin hund när de är ute på en kolsvart grusväg. Hade rejält ont och kunde inte rida förrens 3 dagar efter. Då var det bara en häst åt dagen dessutom annars blev jag illamående. I skolan så avrundades alla lektioner och på avslutningen så sjöng jag tillsammans med en kompis. Riktigt stolt över mig själv som vågade! Malte och Melvin fick en veckas vila, jag umgicks med kompisar och sedan sattes de igång igen. Var även på Jul på Liseberg som var så fint!
Och nu är vi här... Sista dagen på ett händelserikt 2015. Är så taggad för 2016 nu, bring it on!