Malle

Gud vad längesen det var jag red Malle ett riktigt markarbetespass och inte bara i skogen. Idag red jag på gräsbanan på Ystad Ridklubb men började jogga igång han ett varv på rundbanan i låg form. På gräset sen jobbade jag med volter och övergångar. Väldigt basic för att få han avslappnad, med mig och stretcha ut han. Detta passet skulle lixom inte vara ett "blåspass" där vi tömmer han på energi. Avslutade med att galoppera på volt i båda varven i så lugn galopp som möjligt. Lite sur blev han och började studsa lite och ville slå sig fri och sträcka ut. ;) Men efter lite kompromissande med lite lätt sits och lite mer fart i början till att sen sätta mig och samla upp så gick det bättre. Då fick vi båda som vi ville och då blev han glad, hehe. 
Travade sen av han på rundbanan igen och sen skrittade jag hem. Han jobbade på riktigt bra idag och var så himla himla fin. Jättemjuk, rund och avslappnad men ändå lite tryck i han och jag ville verkligen inte sluta rida. <3
 
När vi sen var tillbaka i stallet så travade jag Ida i paddocken några varv för att hon skulle få röra sig då Sandra skulle jobba hela dagen och i hagen står Ida mest bara still. Hon var inte alls lika fin som igår men idag var ju inte fokuset på lösgjordhet utan idag var det som sagt bara att hon skulle få röra sig. :)
 
Nu ska jag bege mig till Petras Ridskola. Hälsa på ponnysarna och kolla på den årliga tävlingen. Efter det får vi se om jag umgås med mina kompisar. Det är ju det som är inplanerat men jag är så trött i kroppen och har massor av träningsvärk så får se om jag orkar. Vill helst bara sova, haha.