Snabb årsresumé 2014 - Juli till December

Juli
En mysig sommarmånad. Istället för att hänga på stranden som alla mina andra kompisar så spenderade jag nästan varenda dag i stallet. Red både Magoo & Malle flitigt. Åkte till Falsterbo Horse Show med Josefin (Magoos ägare) och Elin som också rider i stallet. En rolig dag där vi bla. fick se Nellie Berntsson live & ta kort med Smilla. ;)
Josefin åkte därefter på semester i 3-4 veckor och jag hade Magoo för mig själv. Åkte iväg till Petras Ridskola på ridläger med honom, där jag red han och några av Petras ridskoleponnys. När vi kom tillbaka spenderade jag nästan varje pass med en uteritt i kvällssolen. (Och såklart lite ridhusridning.)
Hoppade även mitt första pass för Linda där jag satte nytt höjdrekord, 1,20m.
 

Augusti
Magoos ägare kom hem denna månaden så jag återgick till att rida Magoo 3 dagar i veckan.
Fick även rida Skotti (och Lizzy) en hel del denna månaden. Hjälpte Linnea att få Skotti mer lösgjord och bärig så han skulle gå rätt. 
Provade även att rida Lindas häst Never och Playboy. Det var även i Augusti jag senast ramlade av, just på Playboy.. Red såklart även Malle en del. Skolan började ju även i Augusti igen efter det superhärliga sommarlovet.
 

September
September var lite som Augusti. Skolan höll på vecka efter vecka. På eftermiddagarna red jag Magoo och så red jag Malle när han skulle ridas. Åkte till Simrishamn & Linnea någon gång för att rida också. Beställde hem mina superfina posters på 1D & 5SOS från Allposters.se. En sida jag varmt rekommenderar. 
 

Oktober
Lite samma som September. Red Magoo & Malle när de skulle ridas och skolan rullade på. Åkte ut en dag till Petras Ridskola och red Mustang & Chappen tillsammans med Linnea. Red även min älskade lilla Elvis då!
Denna månaden började jag även jobba lite smått som lördagsledare igen. Dock endast denna månaden för hon som var lördagschefen skulle resa bort. Som tack för hjälpen som lördagsledare fick jag en ridlektion på måndagar, hur jag nu fick ihop det iom. att jag hade Magoo på måndagar.
Sista veckan i oktober gick jag även på prao. Skulle först vara på ett ställe i Höör men eftersom vi inte fick tag i henne kvällen innan eller under första praodagen så fick jag snabbt försöka hitta ny praoplats. Var då på Piledahl där jag fick lära mig jättemycket! Jag fixade med stallsysslor, gjorde i ordning hästar som skulle ridas och fick även rida några själv. Watch Me, Yatzy och Xena.
 

November
Första november är en dag jag kommer ihåg så tydligt. Fick veta i Oktober att One Direction hade lagt in en spelning i Göteborg och biljetterna skulle släppas den 1a november kl. 10. Skulle även rida Malle den dagen, vid 8. Jag var sååå stressad och rädd över att jag inte skulle få några biljetter. Som tur så fick vi det och ingen var (eller är) lyckligare än jag!
Förutom det så löpte November på som de flesta andra månader i skolan. Red Magoo på eftermiddagarna och Malle när han skulle ridas. Var även sjuk en hel del under November och var nog mer hemma än i skolan.
Satte även in min tandställning uppe på den övre raden av tänder. One Direction's album FOUR släpptes och jag lyssnade på det konstant. Kunde alla texter efter ungefär 2h.  Det var även i November som jag började pyssla mer med Somi. Longerade han mycket och umgicks med honom.
 

December
I början av December red jag Xena en hel del på Piledahl. Hon som annars gör det hade brutit foten och då fick jag rycka in. Förutom Xena så red jag även Magoo 3 dagar i veckan och Somi longerades/reds någon gång i veckan.
Malle hade lite vila och strax innan jul red jag honom 2 pass i skogen.
Jag gick på jullov och firade såklart även jul. 
Vi tog hem kattungarna från stallet efter många besök av mamma i stallet. Pappa provade även på att rida Magoo och min lillebror fick prova Sómi.