Bästa passet någonsin på Magoo!!

Wow, vilken känsla jag hade idag på Magoo. Han var verkligen super idag och var så pigg och rolig att jobba med idag!

Skrittade och travade fram i sammanlagt 20min. Då red jag mycket på volter i olika storlekar, skänkelvikningar och åttvolter. Han fick nästan redan direkt från början en superbra form, i alla fall i högervarvet. Där gick han som en klocka hela tiden. Vänstervarvet var lite svårare men på volter så gick han ner lite lättare dock hade han lite svårt att balansera upp sig själv på spåret. Vänstervarvet är ju också mitt svåra varv, kan knappt rida normalt i det så det gör ju inte saken jättemycket bättre. Men vi fick till lite bra stunder i vänster och det är ju bra. 

Galopperade sen fram och shiit vad fin han blir när han får bakbenen med sig. Vet ju nu hur han ska ridas för att få det så fixade ju det från början. Så i högergaloppen hade jag en extremt fin galopp i en jättebra form, nästan samma i vänstergaloppen men båda två fick jobba betydligt mer där. 

Sen till själva övningen, galoppfattningarna. Det gick super även där i båda varven. Fattade 3 gånger från skritt i båda varven, mer behövdes inte. En gång i hörnan, en gång på rakt spår och en gång på volt, galopperade inte speciellt långt efter fattningarna, max en långsida. 

Travade och skrittade sen av, var supernöjd. Dock kan ju Maggan vara lite lugnare. Han blir så pigg nu när han jobbar på ett bättre sätt så han drar på som ett ånglok emellanåt... ;)

Smälter så söt han är...