...

Här har det varit rätt så tomt nu i några dagar. Har helt enkelt varken haft tid eller ork riktigt att blogga. Har inte heller haft något kul att blogga om.
I torsdags var jag i skolan som vanligt, åkte sen hem och sov, åt kvällsmat, kollade TV och sen gjorde läxan. Igår så var jag sjuk. Sov därför nästan hela dagen, när jag var vaken kollade jag film & serier och kände lixom att det inte var något speciellt kul att blogga om. Såg i alla fall 2 stycken väldigt bra och välgjorda filmer som jag kan tipsa om! The Best of Me, en romantikfilm från 2014 och så Ouija, en skräckfilm som också är från 2014. Ouija var inte alls läskig men som sagt väldigt välgjord enligt mig som sett hundratals olika skräckfilmer!
 
Idag blir det också en lugn och tråkig dag. Har spenderat morgonen med att se världscupkvalet i hoppning från igår samt showen idag från GHS. Har även spelat lite Sims, som vanligt. ;)
Det blir i alla fall lite roligare bloggning imorgon då jag ska rida. Hoppas vädret är fint då för isåfall rider jag ut på Magoo. I torsdags & igår var det sjukt fint väder här i Skåne. Skinande sol och 7 plusgrader! Nu börjar verkligen våren komma!
Känner jag för det och det är fint väder så tar jag nog Sómi också på en liten tur.