Aningen övertänd Malle

Haha alltså turen till havet idag var ett helvete med Malle. Har aldrig ridit i grupp på han innan så det är klart det är lite extra spännande för han. Dock var han väldigt snäll tills vi ridit över vägen och var på "havs-sidan". Då jävlar blev det hus i helvete. Vi red på en grusväg längs med stranden först. Såfort jag råkade nudda han med skänklarna flög han antingen framåt eller uppåt, han gick och slog med huvudet hela tiden och blev helt knas. 
Vi red ner på stranden i alla fall. Han gick helt lugnt där i 10-15m och så helt plötsligt bara börjar han backa och backar rätt in i Lindas och Erikas hästar, lixom tack Malle. 
Jag & Linda red ner till grusvägen då och travade lite medan Sandra & Erika fortsatte rida på stranden. 
Sen bara fortsatte Malle hålla på. Han reste sig, hoppade i luften, studsade runt och gjorde de andra väldigt nervösa. Jag brydde mig inte så mycket, det enda jag tänkte var "sitt nu kvar, du får förhelvete inte ramla av så han springer rätt ut på stora vägen". 
När vi kom till brukshundsklubben delade vi på oss så Sandra & Erika red direkt hem och jag & Linda fortsatte golfrundan runt och joggade hästarna lite i trav. Efter det var Malle skitsnäll så han var nog bara rejält pigg och övertänd. På det skulle han ju gå med andra hästar så det är klart att han blev som han blev men oavsett blev jag ändå sur på honom. ;)
Var så trött när vi kom hem så tog inte Melvin & Malte utan de får hoppa lite imorgon. Ska ställa fram ett litet litet kryss på ena sidan och så 1-2 travbommar på andra sidan så ska båda faktiskt få prova hoppa lite. 
Tror faktiskt Malte kommer vara den som kommer ge gärnet, haha!
 
Bilden är från när jag hoppade Malle första gången. Kunde han hoppa såhär fint ska nog dom 2 små tjockisarna också klara det.. ;)