Nu väntas TV-kväll

Har haft en så himla härlig dag idag så det knappt är sant! Tror det är en av de skönaste skoldagarna denna terminen. Började morgonen klockan 8 med orientering på skolgården, som jag tycker är sjukt kul. Därefter slöjd (som var det tråkigaste eftersom jag och läraren alltid bråkar.. Kunde dock ligga i soffan hela tiden så det var chill.) Hade sen spanska där vi lekte lekar, bild där jag blev sjukt nöjd med det jag gör och så plus där vi redovisade om Spice.
 
När jag kom hem gjorde jag Amerikanska pannkakor som jag och min lillebror fikade på. Ska spela lite Sims nu och vänta på kvällsmat och därefter blir det TV-kväll. Kommer sitta med röven i soffan i 3 timmar framför teven och kanal 3. Först Svenska Hollywoodfruar, sen Jagad av hundar och så Paradise Hotel!
Är även väldigt glad för när jag kom hem väntade ett brev, från tandläkaren så ska dit på fredageftermiddag och få information om min tandställning. Ska säkerligen välja färg och få reda på när jag får den osv. Blir skönt för behöver nog inte gå tillbaka till skolan efter det eftersom jag bara kommer hinna med ungefär 30min då. :D