Shopping-Ida

Hejhej allihopa! Har haft två jättelugna dagar nu igår och idag, men med massor utav huvudvärk..
Igår hade jag så ont så jag orkade inte blogga. Det var alltså tur att jag hade tidsinställt det inlägget. Tack förresten för responsen på det! Blev glad att faktiskt få höra att det var ett bra inlägg trots att det kanske var lite "luddigt" på sina ställen. ;)
Mamma, pappa och min storebror var borta hela dagen och natten så det var bara jag och min lillebror hemma vilket var rätt skönt. Jag hade hela nedanvåningen för mig själv och han ovanvåning, fair enough. ;)
Lagade pannkakor och åt till kvällsmat och såg Keeping Up With The Kardashians heeeela dagen. (Det där borde egentligen stått i omvänd ordning, haha!)
Sov sen i mammas och pappas säng med Cesar (hunden) och våra minikatter Tess & Scooby. De är fullvuxna och ändå är de hälften så små som vår andra katt som är normalstor. Så det var jättemysigt faktiskt!
Idag har jag också typ bara sett Keeping Up With The Kardashians och spelat Sims 3. Kan faktiskt tipsa om den serien om Kardashian/Jenner-familjen. Jätteroligt att kolla på, haha! Typ som svenska hollywood-fruar fast med en känd familj. :-))
Nu ikväll kom mamma och pappa hem med pizza och lite kläder som vi i familjen beställt.
Jag köpte en grå t-shirt och en svart stickad tröja. Var jättenöjd med båda plaggen så gick in och beställde samma modell av den stickade tröjan fast i vit. Beställde även ett par "ripped" jeans. Hade beställt ett par på H&M men när mamma skulle hämta ut dom så var dom slut?? Blev så arg för dom var såååå snygga.
 
Har inga bilder så tänkte visa produktbilderna på det jag fått hem och det jag beställde!