Härlig dag!

Det har blivit lite ändringar i veckoplaneringen då jag nämligen inte red Sól idag. Men ni kan va lugna, ska rida henne på torsdag! ;)
Blev en härlig sovmorgon till 12 ungefär. Eller ja, har sovit till 12 nästan varje dag sedan sommarlovet började så någon sovmorgon var det kanske inte. Spelade lite gitarr och sen gick jag ut och solade. Tog med vår minsta katt (storleksmässigt) som inte får vara ute utan koppel pga. hennes storlek och så vår hund. Solade i ca. 50min och fick lite färg. Superhärligt var det, 21 grader och gassande sol!
Kollade sen på Youtube, lite sociala medier, bloggar osv. Sen blev det kvällsmat och efter det fortsatte jag med att kolla runt på internet. 
När det blev tråkigt gick jag ner och kollade TV och kollade det till tio ikväll. Var sen ute och powerwalk'a, joggade & gjorde squats i 25min med hunden. Så himla härligt. Hade självklart på mina nya löpartights som är så jäkla sköna! Får jag bara använda ett par byxor resten av mitt liv så blir det lätt dom!
Nu ska jag fortsätta kvällen med att kolla runt på internet & kanske ser någon film. Min ena bror & hans tjej har Saw-maraton så blev själv lite sugen på att se någon av de filmerna. ;)
 
Ps. För er läsare som spelar gitarr har jag precis lagt upp ackorden till The Fooo Conspiracy's låt Run With Us. Skulle själv spela den för någon dag sen men fanns inte med både text och ackord så tog tag i saken och fixade det själv. Blev väldigt nöjd så hade varit kul om ni också kunde prova och se om det blev bra enligt er! :)
HÄR hittar ni sidan.
 
Bild från WeHeartIt